• Du sælger produkter, services eller større projekter, og vil gerne skabe et billigt (eller gratis) produkt, som trækker flere store kunder til forretningen.

  • Du er snart klar til at springe ud som selvstændig, og vil gerne begynde at bygge en indtægt via digitale produkter, inden du forlader dit job.

  • Du har allerede digitale produkter på hylden, og er klar til at systematisere og skalere dine kampagner og lanceringer, og nå dine ambitiøse salgsmål.

  • Hvordan du kan tage din viden og ’pakke’ den til en vifte af færdige produkter, du kan sælge og levere online.

  • Hvilke kurser du kan lave på en halv dag (og tjene rigtig gode penge på) – og hvilke du allerede HAR lavet, du ved bare ikke, at de ligger lige foran snuden på dig. Vi viser dig hvor.

  • Hvordan du giver dine produkter så fængende titler, at dit publikum er ’solgt’ allerede i det øjeblik, de ser navnet på dit produkt (oh, her fejler langt de fleste. Det gør du ikke, når vi viser dig hvordan du skriver titler).

  • Hvordan du strukturerer og opbygger dit indhold uden hovedbrud – og hvorfor ’keep it simple’ er den største tjeneste, du kan gøre både dig selv og din kursuskøber.

  • Hvordan du prissætter dine produkter (det er grinagtigt simpelt – men afgørende for dit produkts salgbarhed. Don’t fuck this one up).

  • Hvordan du tester din idé – og (hold lige fast her) opbygger et købeklart publikum til dit onlinekursus, før du overhovedet har skabt det. Ja, du læste rigtigt: Vi lærer dig, hvordan du får købeklare kunder til at trippe utålmodigt efter at investere i dit produkt, før du har lavet det.

  • Hvordan du lancerer, markedsfører og sælger dit kursus online (vi ved godt, at du brænder for dit fag – ikke for markedsføring og salg, men det kan heldigvis læres. Og dét lærer du her).

  Jeg er akademiker og min målgruppe er organisationer og ledere. Jeg var i tvivl om mine ydelser overhovedet kunne give mening online, da de er meget relationsbårne mellem deltagerne. Nu ved jeg, at jeg kan!

   

  Jeg har lavet et lille lynkursus til 249 kroner – og solgt for 20.000 kroner af det. gennembruddet for mig er oplevelsen af, at online kurser OGSÅ kan være med nærvær, samspil og kreativitet.

   

  Katrine Shumann

  – katrineshumann.dk

  En måned før jeg startede på kurset lavede jeg en pop up-gruppe og lancerede et produkt.

   

  Undervejs i kurset ændrede jeg få, men afgørende, ting og solgte over tre gange så mange kurser, som måneden før – mega fedt!

   

  Jeg har fået det forkromede overblik over min salgsproces, og føler jeg nu har et katalog af salgsmetoder, jeg kan gribe fat og nemt omsætte til virkelighed takket være jeres utrolig praktiske tilgang.

  Mette Wismann

  - yogamedmette.dk

  Jeg er gået fra overhovedet ikke at kunne overskue et kursus til at have bygget en mailliste med 900 medlemmer – plus lavet og solgt mit første onlinekursus.

   

  Jeg havde været mere end tilfreds med 10 – men jeg endte med at sælge 50 pladser på 2 dage, så jeg måtte lukke. Jeg turde ikke have for mange med første gang. Nu har jeg 15 på venteliste. Og flere nye kurser i støbeskeen.

   

  Forløbet her er total genialt. Ingen grund til at opfinde den dybe tallerken. Det er bare med selv at fylde sit indhold i – og så er du køreklar.

  Karina Callesen

  – fruc.dk

  I fase 1 lærer du:

  I fase 2 lærer du:

  I fase 3 lærer du:

  • Opskriften på de 3 eneste salgs-modeller, du behøver at kende, nemlig de 3 bedst sælgende. Vi kalder dem ’De topsælgende 3’.

  • Forståelse for psykologien bag De topsælgende 3 – så du nemt og træfsikkert kan tilrettelægge dit salg efter den model, der vil være mest effektiv (og føles bedst i maven) for netop dig, din branche og dit publikum.

  • Kørekort til at strukturere og opbygge webinarer, som vil engagere og begejstre dit publikum – og samtidig sælge dit produkt. Du får de konkrete byggeklodser, ethvert bestseller-webinar består af.

  • E-mailnørdens kampagne-kit: Sådan opbygger du din e-mailkampagne mail for mail – inklusive de 5 mails, du skal (!) sende i din e-mailkampagne. Din læser har brug for dem.

  • Socialmedia-nørdens skudsikre strategi-kit: Sådan bruger du dine sociale medie-kanaler til at forstærke dit salg.

  • Honeymoon-strategien: Sådan forvandler du dine købere til loyale fans, der begejstrede anbefaler dig og dit produkt – ja, lige hér kan du hæve dit salg gevaldigt uden ekstra arbejde.

  På dette bonus-kursus lærer du:

  • Hvordan du bygger en e-mailliste med købelystne læsere til det onlinekursus, du ikke har lavet (endnu). 

  • Hvilke 3 typer freebies, der er særligt effektive for vidensformidlere, der vil sælge online-kurser 

  • Hvordan du får dine første læsere, og hvad du skal skrive til dem når de lander. 

  Jeg har opnået et konkret salg på 175.000 i mit online kor med 220 medlemmer.

   

  Den største forandring var at få helt konkrete nørde-redskaber på især tekst- og e-mail-siden. Jeg har længe følt mig godt klædt på i forhold til FB-gruppe-strategierne. Nu fik jeg et spadestik dybere på landing-page, salgsstrategier og all-round indpakning og teknik.

   

  Jeg er fuldstændig lykkelig og tilfreds. I er meget dygtige begge to og har suppleret hinanden helt eminent. Har elsket jeres kærlige med- og modspil.

  Janne Wind 

  - jannewind.com

  Jeg har efterhånden investeret i meget business relateret, og synes aldrig jeg er helt glad. Denne gang har jeg virkelig fået bang for mine bucks.

   

  Det har LANGT oversteget mine forventninger – og håber, at jeg selv kan give mine kursister samme følelse.

  Maria Skaarup

  - mariaskaarup.com

  Jeg har solgt online-produkter i flere år, men har oplevet at salgsprocessen var drænende. Sidste år havde jeg et kursus, jeg solgte for 500 kroner. Kurset solgte ok, men det gik langsomt, og jeg begyndte at tvivle på, om jeg var god nok, om jeg egentlig kunne.

   

  Da jeg kom til den del af kurset her, som handler om prissætning gik det op for mig, at jeg sælger mit kursus for billigt. Først tænkte jeg: ’Puha, kan jeg det? Altså sætte prisen op?’ Men Men så besluttede jeg simpelthen at lægge 1.000 kroner oven i produktets pris, så det nye onlinekursus blev sat til salg for 3 gange mere end tidligere. Samtidig prøvede jeg en helt ny salgsmodel af (i kurset er der 3 salgsmodeller, red.). Jeg satte mit kursus til salg, og BUM, så røg pladserne.

   

  Det føltes sådan her: ’gud, der var en til’ – ’gud, der var en til’. Det var den vildeste optur!

  Katrine Berling

  – katrineberling.dk  Super godt og konkret! Koncept-afklaringen i kurset hjalp mig til for første gang i 13 (!) år som selvstændig at være tilfreds med en konceptbeskrivelse. Fra at skifte mellem at sige ’jeg er ledercoach’ – ’jeg er stresscoach’ – ’jeg hjælper ledere og medarbejdere med at kommunikere og spille hinanden gode’ … – og ikke være tilfreds med noget af det. Til nu at sige: ”Det er mig, der har skrevet bogen ’Træn din hjerne’ – det er en håndbog, der hjælper dig med at forbedre dine præstationer”.

   

  Samtidig har forløbet taget mig fra ’jeg skal også i gang med noget online’ til at VÆRE i gang. Jeg har fået mange opgaver på mit nye brand og bogen gennem forløbet. Og det på trods af, at jeg ikke er færdig med hele baduljen endnu.

  Bo Staal, ledelsescoach 

  – staalsat.dk

  Hands down den bedste investering, jeg har gjort i min forretning. Det er et år siden nu, og jeg bruger stadig kurset, hver gang jeg skal producere noget nyt. Det er totalt step by step og helt uden fluff!

   

  Så følg lektionerne og gør, hvad Trine og Christina siger. Sværere er det ikke. Det gjorde jeg (som aldrig tidligere har undervist on- eller offline!) og efter alle estimater skulle jeg sælge 10 pladser på mit første beta-forløb. Jeg solgte 62!

  Lene Nehlsen

  - duftverket.dk

  Jeg havde egentlig allerede knækket koden til at lave et enkelt kursus. MEN Jeg havde på ingen måde den struktur eller tænkt over at det kunne pakkes på forskellige måder. Jeg havde heller ikke tænkt over, hvor meget det betyder at være sammen med mennesker på den samme rejse og som alle gerne vil bygge en onlineforretning.

   

  Vigtigst er nok at kurset har bygget selvtillid, så jeg tør prøve ting af.
  Fx fik jeg en ide til et kursus en dag i april. 48 timer senere havde jeg bygget kurset OG kørt en introkampagne, hvor jeg havde solgt 11 pladser. Et kursus jeg kan sælge igen med endnu en superkort kampagne. Både Trine og Christina har skabt nogle vilde resultater i hver deres forretning – og det at få et sugerør direkte ind i hjernen på de 2 til al deres viden er GULD værd.

  Sarah Møller Pedersen

  – vissuel.dk

  © Copyright Trine Ravnkilde & Christina Klitsgaard.